Cheers

Företag

Oavsett om ni planerar kick-off, produktrelease eller företagsfest så kan vi garantera ett härligt event med god mat, skön stämning och fantastisk miljö hos oss på Reveljen.

 

Vi har all utrustning ni kan behöva och kontakter för trevlig underhållning eller kul aktiviteter, Hör av er till oss så planerar vi er dag tillsammans!

Kontakta oss för bokning och offert på event@reveljen.se

IMG_5763_edited.jpg

JUL PÅ REVELJEN- Have it all

VÄLKOMMEN till oss på Reveljen, hos oss får du den ultimata kombinationen av krispig havsluft och citypuls toppat med ett MAGISK JULBORD.

Företagspaket

Vi har möjlighet att ta emot allt från små sällskap i vår mysiga restaurangdel upp till 400 sittande gäster i vår festlokal.

 

Vill ni veta mer om alla fantastiska möjligheter vi på Reveljen kan erbjuda så hör av er på event@reveljen.se så hjälper vi er. 

Mingling
catering.jpg

Middag eller Buffe

Hos oss på Reveljen är alla magar glada. Nedan hittar ni våra populära menyförslag. Kontakta oss på event@reveljen.se för upplägg så gör vi ert event oförglömligt tillsammans. 

https___www.besoksliv.se_wp-content_uplo

Public Event

Vill ni få extra hjälp med att planera aktiviteter och optimera ert företagsevent i Göteborg? Då kan vi rekommenderar vår partner Public even.

padel.jpg

Nya Varvet Padel

Nya Varvet Padel, en dubbelbana i unikt vacker miljö granne med Reveljen. Anläggningen har två omklädningsrum, högtalare för egen musik.

 

På DOCKYARD Hotel som ligger 50 m från hallen kan du hyra  racket och köpa bollar och extra energi i receptionen som har öppet: 

alla dagar 07:00-22:30  

Padelbanan har öppet alla dagar 06:00-23:30.

Alla bokningar sker via matchi.se eller i appen.

Bo granne med festen

DOCKYARD HOTEL Hotellet där havet möter staden och att ställa bilen är gratis.

Endast 50m från Reveljens festlokal ligger mysiga Dockyard Hotel med den perfekta blandningen av frisk havsdoft och citypuls. Vi har nära samarbete med hotellet så vi kan alltid hjälpa er med boende till era gäster. Vill ni läsa mer om hotellet eller boka själva så gör ni det här. 

logga_dockyard.jpg
https___www.besoksliv.se_wp-content_uplo